Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Fastighetsingenjörer

Fastighetsingenjörer

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Fastighetsingenjörer. Välkommen med din ansökan senast den 22 augusti.

Om oss

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Våra cirka 500 medarbetare arbetar inom Verksamhets- och ledningsstöd, Bygg- och förvaltarenheten, Upphandling, Administration, Fastighetsdrift, Kost och lokalvård samt Logistik, med verksamheter över hela länet. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter. Vi jobbar för att landstingets service ska bli lite bättre - varje dag.

Vi på Bygg- och förvaltarenheten förvaltar landstingets fastigheter och ansvarar för landstingets stora och komplexa byggprocesser. Vi utvecklas och expanderar och söker nu dig som vill växa med oss!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Just nu står vi på Bygg och förvaltarenheten inför en ökad byggvolym, i kombination med pensionsavgångar. Vi planerar därför att tillsätta minst två tjänster inom områdena BIM/Cad samt utveckling av processystem för digital fastighetsförvaltning. De arbetsuppgifter som tjänsterna i huvudsak kommer utgöras av innefattar BIM/CAD, ritningsdokumentation/arkiv och projektkommunikation samt utveckling, strategi och förvaltning av helhetslösningar i fastighetsförvaltningssystem, i syfte att effektivisera bygg- och förvaltarprocesserna. Vidare ingår att medverka och driva förbättringsarbete inom ditt kompetensområde.

Kvalifikationer

Vi söker er som har högskoleutbildning inom bygg eller installationsteknik samt flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vidare söker vi er som utifrån kompetens och erfarenhet kan leda och utveckla enheten för att kunna möta den allt mer digitaliserade bygg- och förvaltarprocessen inom fastighetsbranschen. Ni ska även tidigare ha arbetat inom områdena CAD, byggprojektering, fastighetsförvaltning samt med IT system för fastigheter. Ni ska tycka om och ha lätt för att samarbeta med andra, då stora delar av ert arbete kommer utföras i samverkan med leverantörer och enhetens övriga medarbetare.

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:17 Placering/enhet:Landstingsservice Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.