Fysioterapeut/ sjukgymnast med inriktning/specialområde OMT/OMI

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Fysioterapeut/ sjukgymnast med inriktning/specialområde OMT/OMI. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Vid våra distriktsrehabiliteringar i Kalmar, Söderåkra, Emmaboda, Nybro, Borgholm och Mörbylånga arbetar vi med patienter i alla åldrar inom öppenvården, du får arbeta med poliklinisk bedömning och behandling i nära samarbete med kollegor. Välfungerande team.

På Länssjukhuset bedriver vi både sluten vård samt poliklinik. Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete.

Vi söker

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter och utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, god initiativförmåga och intresse av utvecklingsfrågor.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Hos oss kan du som är fysioterapeut/sjukgymnast arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar, och inom primärvård/distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten.

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast med utökad kompetens inom OMT/OMI till distriktsmottagningen i Kalmar tillsvidare tjänst samt fysioterapeut/sjukgymnast till distriktsrehabiliteringen på Öland samt sluten vårdens medicin/kirurgiavdelning på länssjukhuset i Kalmar, vikariat med möjlighet till tillsvidare tjänst inom Rehab Söder.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:98 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:3 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd /vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.