Fysioterapeuter/ Sjukgymnaster Rehab Söder Emmaboda m.fl.

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Fysioterapeuter/ Sjukgymnaster Rehab Söder Emmaboda m.fl.. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Hos oss kan du som är fysioterapeut arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar, och inom primärvård/ distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten.

Vi söker både semestervikarier och till tillsvidareanställning. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vid våra distriktsrehabiliteringar i Kalmar, Söderåkra, Emmaboda, Nybro, Borgholm och Mörbylånga arbetar vi med patienter i alla åldrar inom öppenvården, du får arbeta med poliklinisk bedömning och behandling i nära samarbete med kollegor.

På Rehabmottagningen på länssjukhuset arbetar vi framför allt med strokerehabilitering både inom slutenvård och öppenvård. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du får arbeta både självständigt och i tvärprofessionella team med bred kompetens och erfarenhet. Arbete med gruppverksamhet ingår.

På Arbetsterapin och Fysioterapin på länssjukhuset är ansvarsområdet patienter som är inneliggande på avdelningar på sjukhuset. Du möter patienter med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov som behöver ett tidigt och adekvat omhändertagande. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar samt överrapporterar fortsatta insatser som patienten är i behov av.

Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, god initiativförmåga och intresse av utvecklingsfrågor.I din roll som fysioterapeut/sjukgymnast har du goda möjligheter att påverka din individuella kompetensplanering och utveckling.

Kvalifikationer

Legitimerad Fysioterapeut/ Sjukgymnast.

Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter och utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Körkort krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Då möjlighet finns till olika placeringar med olika tillträdesdatum kommer vi att intervjua och tillsätta tjänster löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:
Cathrin Ljunggren Avdelningschef Distriktsrehabilitering Kalmar och Söderåkra 0480-84770
Katarina Lundqvist Avdelningschef Distriktsrehabilitering Emmaboda och Nybro 0480-44808
Marie Simonsson Avdelningschef Arbetsterapin och Fysioterapin 0480-448113
Anna-Karin Nilsson Avdelningschef Distriktsrehabilitering Borgholm och Mörbylånga 0485-15155
Madeleine de Jong Avdelningschef Rehabmottagningen 0480-84272

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:130 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:10 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.