Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Fysioterapeuter/Sjukgymnaster semestervikariat

Fysioterapeuter/Sjukgymnaster semestervikariat

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Fysioterapeuter/Sjukgymnaster semestervikariat. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar som arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Arbetet hos oss är meningsfullt och utvecklande - Varje dag!

Hos oss kan du arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar, och inom primärvård/ distriktsrehabilitering.

Det finns goda möjligheter till förlängning och till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, god initiativförmåga och intresse av att driva utvecklingsfrågor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Legitimerad Fysioterapeut/ Sjukgymnast.

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2015:195 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:5 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Semestervikariat med med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.