Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Fysioterapeut/Sjukgymnast

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 6 november.

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är bedömning, behandling och träning av inneliggande patienter på Västerviks sjukhus även mottagningsarbete förekommer. Ange gärna om du har någon särskild inriktning eller intresseområde. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, assistenter och dietister, totalt cirka 25 personer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom slutenvården.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2016:14 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2017-12-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-11-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.