Hjälpmedelskonsulent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Hjälpmedelskonsulent. Välkommen med din ansökan senast den 21 januari.

Vi erbjuder

Nu har du chansen att vara med i vårt team på Hjälpmedelsverksamheten. Du som hjälpmedelskonsulent är med vid utprovning/anpassning av hjälpmedel och ditt ansvarsområde är att kombinera medicinsk kunskap och sortimentskännedom med brukarens specifika behov. På så sätt är du med och bidrar till bättre livskvalitet för personer med funktionsnedsättning.

I rollen får du även:
- bidra med expertkunskap i hjälpmedelsfrågor
- leda och driva marknadsbevakning och sortimentsurval
- hålla i utbildningstillfällen för landstingets förskrivare
- utveckla rutiner och vägledningar som stöd vid förskrivning

Vi söker

Vid hjälpmedelsutprovningar är du spindeln i nätet i kontakten med förskrivare, brukare och leverantörer. Vi söker därför dig som gillar att samarbeta och som har god förmåga att förmedla information på ett pedagogsikt sätt. Du är självständig, engagerad och tar ansvar för ditt arbete.

Du är legitimerad arbetsterapeut/sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet av tidigare arbete med hjälpmedel är en fördel men inget krav. B-körkort krävs då arbetet medför resor i tjänsten.

Vår arbetsplats

Hjälpmedelsverksamheten är länsövergripande och vi har Hjälpmedelscentraler både i Västervik och Kalmar. Nu söker vi hjälpmedelskonsulenter till båda orterna.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2017:32 Placering/enhet:Landstingsservice Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.