HR-assistent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker HR-assistent. Välkommen med din ansökan senast den 3 december.

Vi erbjuder

I din roll som HR-assistent kommer du att vara administrativt ansvarig för utvalda uppgifter inom våra HR-processer. Arbetsuppgifterna består bland annat av publicering av rekryteringsärenden, hantering och urval av inkomna ansökningar, bevakning av företräde, anställningstid och övertid, arkivering, hantering av elever och praktikanter. Du kommer att ha ett nära samarbete med HR-konsulterna och vara ett viktigt stöd till dem i deras dagliga arbete.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen har nyligen skapat en gemensam HR-organisation där både processer och roller är under utveckling för att skapa ett ännu bättre stöd till verksamheterna. Det innebär att arbetsuppgifterna kan utvecklas över tid, vilket gör att vi söker en medarbetare som trivs med förändring och som gärna tar initiativ till förbättring och utveckling. Vi är en grupp som består av en härlig blandning av erfarenheter och åldrar, där samarbete och god stämning genomsyrar vår vardag.

Vi söker

Vi är en liten grupp som är placerade i Oskarshamn, vilket gör att vi behöver arbeta nära tillsammans och kunna backa upp varandra vid behov och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som både är serviceinriktad samt flexibel och har en förmåga att se vad som behöver göras. Du har en god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt sätt att utföra ditt arbete.

Vi söker dig som arbetat med administrativa uppgifter. Vi ser gärna att du har en administrativ utbildning, med fördel inom personalområdet. Du kommer att arbeta i olika system och det är viktigt att du har systemvana och är snabblärd, erfarenhet av arbete i personal- och lönesystem är önskvärt. Vidare har du breda kunskaper i Office-paketetet och en förmåga att uttrycka dig i skrift.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningens HR-enhet ger stöd och service till länets tre sjukhus och Diagnostiskt centrum. HR-enheten består av ca 20 medarbetare. Denna tjänst är placerad i Oskarshamn där tre av enhetens medarbetare utgår från.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:70 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.