HR-chef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker HR-chef. Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti.

Om oss

I Landstingsservice har Landstinget samlat alla servicetjänster till vården. Här finns landstingets fastigheter, interna transporter, inköpsfrågor, administrativ service, tvätteri, kost och lokalvård. Vi upprätthåller och utvecklar tjänster som stödjer landstingets kärnverksamhet. Våra medarbetare finns i hela Kalmar län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet, engagerat och kunnigt arbetsklimat, där verksamheten står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre.

HR-funktionen bidrar till att verksamheterna når sina mål genom att utveckla och stödja ett öppet, engagerat och kunnigt chef- och medarbetarskap. I rollen som HR-chef ansvarar du för personal- och kompetensförsörjningsprocessen inom Landstingsservice samt Bildnings- och kulturförvaltningen. Ditt ansvarsområde innefattar bland annat områdena hälsa och arbetsmiljö, rekrytering, avtals- och arbetsvillkor samt chef- och medarbetarskap.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ingår att på bästa sätt tillvarata landstingets intressen genom att utveckla, planera och genomföra strategier inom personalområdet. Du har en viktig del i Landstingsservice förbättringsarbete utifrån målsättningen att skapa ett hållbart arbetsliv. Du som HR-chef har personalansvar för HR-enhetens fem medarbetare. Du har också det övergripande ansvaret för HR-funktionens uppdrag och enhetens ekonomi. Du ingår i Landstingsservice ledningsgrupp och är direkt underställd förvaltningschefen. Du ingår även i ett nätverk tillsammans med övriga HR-chefer inom landstinget, där ni samverkar, utbyter erfarenheter och fattar beslut i gemensamma HR-frågor.

Kvalifikationer

Vi söker en ledare och chef med vilja och förmåga att utveckla såväl människor som verksamhet. Du har en akademisk utbildning med inriktning mot HR/personalfrågor samt god erfarenhet av självständigt arbete inom personalområdet. Vi ser även erfarenhet från chefs- och ledarskapsuppdrag som en förutsättning för tjänsten. Du tycker om att arbeta med människor, är ansvarstagande, öppen och ärlig. Vidare är du driven, har en god analytisk och pedagogisk förmåga samt en vilja att leda i förändring. Du är också resultatorienterad och har ett strategiskt förhållningssätt. För tjänsten läggs mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Du har din placering i Kalmar, uppdraget är länsövergripande och arbetet innefattar resor i länet, därav krävs B-körkort.

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:15 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.