HR-konsult

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker HR-konsult. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

HR-enheten vid Länssjukhuset i Kalmar är en av Hälso- och sjukvårdsförvaltningens tre HR-enheter som ger stöd och service till de tre sjukhusen i länet samt Diagnostiskt centrum. Som HR-konsult arbetar du konsultativt och skapar mervärde för verksamheten och cheferna med ett starkt fokus på att nå goda resultat och bidra till att verksamheten når uppsatta mål.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-konsult ger du råd, stöd och hanterar enskilda frågor och uppdrag inom områdena hälsa, rekrytering, avtals- och arbetsvillkor samt chef- och medarbetarskap.

Du förväntas kunna skapa goda och långsiktiga relationer samt ha en helhetssyn på organisationen. I jobbet ingår också att samverka med kollegor inom landstingets övriga verksamheter. Genom att arbeta i olika konsultteam kompletterar kompetensområdena personal, ekonomi och verksamhetsutveckling varandra.

Arbetet kännetecknas av ett professionellt bemötande med hög kompetens. Varje dag.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen inom personalvetenskap eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av självständigt arbete inom personalområdet är meriterande. Din kommunikativa förmåga är hög, både muntligt och skriftligt. För att lyckas och trivas som HR-konsult behöver du vara ansvarsfull, serviceinriktad och ha en stor initiativförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:76 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:T.o.m. 30 april 2017 Sysselsättningsgrad:Vikariat Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.