Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Ingenjör/Tekniker till hörselvården

Ingenjör/Tekniker till hörselvården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Ingenjör/Tekniker till hörselvården. Välkommen med din ansökan senast den 28 augusti.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Verksamheten är en del av hörselvården och ingår organisatoriskt i öron- näs- och halskliniken. Hörselvårdsteamet består idag av två hörselvårdstekniker som har ett mycket nära samarbete med audionomer, pedagoger, audiologer, öronläkare samt kurator. Då en av våra tekniker nu går i pension söker vi dig som vill komma och arbeta tillsammans med oss i ett positivt och glatt team.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Huvudsakligt arbete är reparationer och service av hörapparater, installationer och reparationer av hörseltekniska hjälpmedel i hemmet, skolor samt att vara behjälplig med teknisk support av arbetstekniska hjälpmedel till yrkesverksamma. Detta i nära samarbete med brukare, audionom, pedagog samt även arbetsförmedlingen eller försäkringskassan.
Tekniska hörselvården ansvarar även för rådgivning, inköp samt underhåll av den hörseltekniska mät- och omkring utrustning som finns inom verksamheten. I arbetet ingår en hel del resor då vi har verksamhet på tre platser i norra Kalmar Län. Placeringsort Västervik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasial elektronik/ingenjörsutbildning och/ eller ingenjörs/teknisk utbildning på högskolenivå.
Kunskaper inom audiologi, ljud, data, IT och akustik är meriterande. Du är tekniskt intresserad och tycker att det är roligt att möta människor i ditt arbete.
Du är flexibel och har god samarbetsförmåga med servicekänsla och hög social kompetens. Du är noggrann och har ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav samt goda kunskaper i det svenska samt engelska språket.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:89 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd 6 mån provanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2016-08-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.