Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Inköpare/Upphandlare

Inköpare/Upphandlare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Inköpare/Upphandlare. Välkommen med din ansökan senast den 12 juni.

Om oss

I Landstingsservice har Landstinget samlat alla servicetjänster till vården. Här finns landstingets fastigheter, interna transporter, inköpsfrågor, administrativ service, tvätteri, kost och lokalvård. Vi upprätthåller och utvecklar tjänster som stödjer landstingets kärnverksamhet. Våra medarbetare finns i hela Kalmar län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet, engagerat och kunnigt arbetsklimat, där verksamheten står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre.

Har du ett stort intresse för inköp och strategiska affärer? Är du pedagogisk, nyfiken och analyserande med väl utvecklad servicekänsla? Då har vi jobbet för dig!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Har du ett stort intresse för inköp och strategiska affärer? Är du pedagogisk, nyfiken och analyserande med väl utvecklad servicekänsla? Då har vi jobbet för dig!

Tjänsten
Som inköpare/upphandlare kommer du i kontakt med landstingets verksamheter och ger stöd med större och/eller mindre upphandlingar och arbetar både enskilt och i team med övriga medarbetare. Du kommer genom detta att delta i utvecklingen av vår verksamhet så att vi blir ännu bättre.
Tjänsten är placerad i Kalmar och kommer att innefatta en del resor inom länet och övriga landet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av;
-Inköp och/eller upphandling
-För tjänsten relevant eftergymnasial utbildning
-Erfarenhet av projektledning
-Förhandlingsvana
-Kännedom om ekonomiska styrprinciper
-Offentlig sektor, som anställd eller som t ex säljare
-God förmåga att utrycka sig i tal och skrift
-B-körkort

Profil
Vi tror att du är en strategisk person som ser både nuläge och framtiden. Du är lyhörd samtidigt som du besitter hög integritet, är diplomatisk i ditt förhållningssätt, pedagogisk, strukturerad och gärna kunnig inom området. Vidare vill vi att du som person är prestigelös, flexibel, samarbetsvillig och precis som vi bidrar till den positiva stämningen på kontoret.

Vi erbjuder ett arbete i en positiv och dynamisk miljö där vi arbetar utifrån våra kärnvärden öppet, engagerat och kunnigt. Vi ser positivt på mångfald och därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.
Intervjuer är planerade onsdag den 15 juni, torsdag den 16 juni och fredag den 17 juni.

Facklig kontaktperson:
Vision Daniel Geisler, 0490-863 42

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:11 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd, provanställning kan bli aktuell Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.