Intensivvårdssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Intensivvårdssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 5 november.

Vi erbjuder

Som IVA-sjuksköterska vårdar du patienter som är i behov av avancerad sjukvård. Du möter patienter som har svikt på vitala funktioner, som genomgått operationer och personer som varit utsatta för trauman. I ditt jobb kommer du få ta mycket eget ansvar då vården ofta utförs självständigt och direkt då det händer. Arbetet sker i ett högt tempo och passar dig som gillar utmaningar och känslan av att vara där det händer- både för patienten och dess anhöriga.
Förutom avdelningsarbetet har vi ansvar för att delta i traumalarm och akutlarm på hela sjukhuset. Vi har även ett samarbete med barnkliniken där vi bistår vid ventilatorvård på neonatalavdelningen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Gillar du ett omväxlande och utmanande arbete kan du vara den vi söker. Då du kommer möta svårt sjuka patienter och deras anhöriga är det viktigt att du är inlyssnande och omhändertagande.
Vi ser också att du har lugnet som krävs för att klara tuffa situationer och att du har ett nyfiket förhållningssätt för att utveckla både dig själv och kliniken.
Behandlingen av patienter bedrivs som gruppvård, där IVA-läkaren har en självklar roll. Vi arbetar med individuella schemaläggning och rotationstjänst.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:101 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Ansök senast:2017-11-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.