Intensivvårdssjuksköterskor

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Intensivvårdssjuksköterskor. Välkommen med din ansökan senast den 22 december.

Vi erbjuder

Sveriges bästa sjukhus söker specialistsjuksköterskor inom intensivvård, är det du?

På intensivvårdsavdelningen arbetar c:a 60 personer, fördelade på specialistutbildade anestesiologer, specialistsjuksköterskor inom intensivvård, undersköterskor samt en sekreterare. Behandlingen av patienten bedrivs som gruppvård, där även IVA-läkaren har en självklar roll. Vi arbetar med individuell schemaläggning och rotationstjänstgöring.

Arbetet på IVA är omväxlande, från avancerad intensivvård till vård av vakna och relativt pigga patienter. Vår uppgift är att säkerställa en god kompetens, att vård och behandling ligger i framkant samt se till att modern och adekvat utrustning finns för att behandla våra patienter.
Förutom avdelningsarbetet har vi ansvar för att delta i traumalarm och akutlarm på hela sjukhuset. Vi har även ett samarbete med barnkliniken där vi bistår vid ventilatorvård på neonatalavdelningen. Vi arbetar aktivt med flera olika utvecklingsprojekt och ser förbättringsarbete som en viktig ingrediens för att driva utvecklingen framåt.

Vi är ett glatt och positivt gäng på vår intensivvårdsavdelning. Vi ser fram emot att få just dig som vår nya medarbetare!

Vi söker

Vi söker Dig som är specialistsjuksköterska inom intensivvård.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Operations-och Intensivvårdskliniken
Operations- och Intensivvårdskliniken har en verksamhet inriktad på narkos, bedövning och operationssjukvård. Vi ger pre- och postoperativ vård, har akut omhändertagande, intensivvård, smärtbehandling och produktion av sterilgods.

IVA är en allmän intensivvårdsavdelning där vi övervakar och behandlar patienter i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Vi ger vård och omsorg till alla typer medicinska och kirurgiska patienter, till barn och till psykiatriska patienter. Enheten har 8 fysiska vårdplatser. Knutet till IVA finns en uppvakningsavdelning (UVA) där det finns möjlighet att vårda 14 patienter samtidigt.

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:82 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.