IT Objektledare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker IT Objektledare. Välkommen med din ansökan senast den 18 juni.

Vi erbjuder

Hos oss som IT Objektledare är du ansvarig att IT-mässigt leda och planera verksamheten i ett eller flera verksamhetsobjekt i samarbete med Objektledare på verksamhetssidan. Några exempel på objekt är patientbunden diagnostik, tandvård, länstrafik och fastighet. I objekten arbetar sedan en eller flera IT-specialister.

Du är delaktig i att effektivisera och förbättra den tekniska miljön för att kunna möta framtida utveckling. I rollen ingår att du håller dig informerad om utvecklingen på området och du deltar även i nationella forum. Du ska också vara beredd att ta rollen som teamledare för ett antal tekniska systemförvaltare för planering av det operativa dagliga arbetet.

Du ingår i den beredskapsorganisation som finns inom teamet. Vår verksamhet är landstingsövergripande och din placeringsort är Kalmar i våra nya lokaler i kvarteret Valfisken.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, tex ingenjör eller systemvetare, samt god erfarenhet inom området. För att klara arbetet har du grundläggande kunskaper om nätverk och säkerhet, gärna även kunskaper om server- och klientoperativ samt databaser.

Som person är du drivande, noggrann, strukturerad och har ett strategiskt tänkande. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift. För att trivas bra som IT Objektkledare hos oss är du en person som värdesätter samarbete och klarar att skapa ett gott samarbetsklimat med våra verksamheter. För arbetet behöver du ha körkort B.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 100 medarbetare.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget

Vill du jobba i frontlinjen med digitalisering av de samhällsviktiga funktioner som bedrivs inom landstinget?
Vi söker en IT Objektledare till enheten IT Applikation. Enheten har det tekniska ansvaret för landstingets cirka 350 IT-system och hela deras livscykel. Vår verksamhet är inriktad mot all verksamhet i landstinget som t ex hälso- och sjukvård, folktandvård, KLT.

Samverkan mellan IT och kärnverksamheterna sker genom samverkansmodellen pm3.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2017:12 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.