IT Systemadministratör/sjuksköterska, Cosmic vårdsystem-support

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker IT Systemadministratör/sjuksköterska, Cosmic vårdsystem-support. Välkommen med din ansökan senast den 5 mars.

Om oss

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 100 medarbetare.
Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

IT Vårdsystem-support behöver förstärkning. Vi söker dig som jobbar/har jobbat på vårdavdelning och använder läkemedelsmodulen i Cosmic i ditt dagliga arbete. Du får idag gärna vara aktivt delaktig runt utvecklingsarbetet av IT-stödet på din enhet. Flera större projekt pågår, bland annat med en ny läkemedelsmodul i landstingets vårdsystem Cosmic. Vi söker därför en person med god kompetens inom läkemedelsområdet, gärna sjuksköterska.

Att arbeta inom supportteamet innebär att vara kontaktyta och systemstöd direkt gentemot användaren för flera vårdrelaterade system. Det betyder bland annat att fortlöpande följa verksamhetens behov, förväntningar och krav. Supportteamet ansvarar för information och vissa utbildningar för flera av landstingets vårdrelaterade system, bland annat vårdsystemet Cosmic och e-tjänsterna Pascal och NPÖ.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du med att vara 1:a linjens support och användarstöd. En viktig uppgift är att säkerställa en god kundrelation med nöjda kunder och i samverkan, med övriga medarbetare, hitta balans mellan kundens önskemål och teknikens möjligheter samt bidra till att ge kunden ett bra IT-stöd.

Du planerar och genomför utbildningar och har informationsträffar med personal som är lokalt systemansvariga (LSA). Andra arbetsuppgifter är att administrera behörighetskonton samt funktionell förvaltning av utskrifter och listningsverktyget Lisbet.

Du ingår i den beredskapsorganisation som finns för support till användare av bland annat Cosmic.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har jobbat en tid inom vården med Cosmic som ditt arbetsredskap och som nu vill använda dina kunskaper inom IT-området. Förutom god kunskap inom läkemedelsområdet har du bred kompetens i Cosmics alla moduler. Du behöver ha kunskap och förståelse för hur olika yrkesgrupper använder Cosmic då du kommer att möta olika personalkategorier i dialog om hur Cosmic ska användas. Du tycker om och har förmåga att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra.

För att trivas bra i supporteamet tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och har lätt att kommunicera, såväl skriftligt som muntligt, och med en förmåga att vara konkret och tydlig i sättet att förmedla information. Du har pedagogisk förmåga att lära ut och tycker att det är stimulerande och roligt att utbilda och prata inför grupp.

Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt med en öppen och positiv inställning samt ett brinnande intresse för kundservice. Erfarenhet från systemsupport/telefonvana är meriterande. Utbildningsmässigt ser vi gärna att du har högskolutbildning. För arbetet behöver du ha körkort B.

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2017:4 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.