Kanslist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Kanslist. Välkommen med din ansökan senast den 23 oktober.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Medicinkliniken på Sveriges bästa mindre sjukhus söker kanslist!

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus innefattar medicinmottagning och 3 vårdavdelningar med sammanlagt 53 vårdplatser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer att bemanna medicinmottagningens reception och besvara telefonsamtal. Du kommer också att vara klinikens medicinska sekreterare behjäplig med diverse administrativa uppgifter.

Vi söker dig som är engagerad, noggrann, har ett gott bemötande och vilja att samarbeta för att skapa bästa resultat för patienten. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna.

Kvalifikationer

Du ska ha en avklarad gymnasieutbildning. Goda kunskaper i svenska språket och IT-vana.
Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av administrativt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:58 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 6 månader Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.