Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Klinikchef Folktandvården Mönsterås

Klinikchef Folktandvården Mönsterås

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Klinikchef Folktandvården Mönsterås. Välkommen med din ansökan senast den 16 september.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Folktandvården Mönsterås är en medelstor allmäntandvårdsklinik som är belägen ca 4 mil norr om Kalmar. Tillsammans är vi 11 medarbetare som arbetar med såväl barn som vuxna där hälsoaspekten är central. Nu söker vi en klinikchef som tillsammans med medarbetarna vill fortsätta att driva kliniken framåt.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett intresse för att leda och har förmågan att ta tillvara den potential som våra medarbetare har. Du driver självständigt kliniken och med hjälp av dina medarbetare utvecklar du verksamheten utifrån Folktandvårdens mål och gemensamma värdegrund.

Din helhetssyn gör att du förstår vikten av våra värderingar lagarbete, personligt ansvar och respekt, både inom din egen klinik och tillsammans med andra kliniker, för att på så sätt se till organisationens bästa. Du har intresse av att arbeta med människor, tilltro till andra och energi för förändring och utveckling. I din funktion som klinikchef är du direkt underställd tandvårdschefen.

Vi ser gärna att du har odontologisk utbildning och erfarenhet inom tandvårdsverksamhet men det är inget krav. Ledarerfarenhet eller genomgång av utbildning i ledarskap är meriterande.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling av våra chefer eftersom de är nyckelpersoner för vår framgång både ur ett folktandvårds- och klinikperspektiv.

Du erhåller en tillsvidareanställning inom Folktandvården i Kalmar län med ett tidsbegränsat chefskap. Tillträde sker enligt överenskommelse och vi tillämpar individuell lönesättning.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:48 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.