Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Kliniksamordnare Folktandvården Oskarshamn

Kliniksamordnare Folktandvården Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Kliniksamordnare Folktandvården Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 14 september.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Folktandvården i Oskarshamn ligger i mellersta Kalmar län mitt i den småländska kulturbygden. Kliniken, som har 29 medarbetare, sätter teamtandvården i centrum. Då nuvarande kliniksamordnare kommer att gå i pension till årsskiftet söker vi nu en ersättare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som kliniksamordnare är du underställd klinikchefen och ska vara dennes ledningsstöd. Din roll är att stötta klinikchefen i det administrativa arbetet på kliniken vilket bland annat innebär personaladministration/planering, rapportering, schemaläggning och systemförvaltning. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och medverkar i förändrings- och kvalitetsarbeten tillsammans med klinikchefen.

Kvalifikationer

Vi tror att du är utbildad tandsköterska och/eller har administrativ erfarenhet av att planera och fördela arbete. Du har god organisatorisk förmåga, är ansvarsfull och serviceinriktad. Du är entusiasmerande och har en förmåga att motivera och stimulera andra till framgång. Laganda och lagarbete är viktigt för dig och du har ett respektfull bemötande. Vi ser också att du har stor förmåga till eget ansvar.

Har du erfarenhet av att arbeta med vårt personaladministrativa system Heroma är det meriterande men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som nyanställd hos oss erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik, sedan informeras du om Landstinget och Folktandvården och därefter följer intressanta föreläsningar. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Som kliniksamordnare kommer du också att erhålla relevant utbildning för tjänsten.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:45 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.