Kock

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Kock. Välkommen med din ansökan senast den 8 april.

Om oss

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby.
Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av allmänna kurser på grundskole- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Tjänsten innefattar bland annat matlagning från grunden, bakning, servering, diskning, kassahantering.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi har ett rotationssystem så att uppgifterna varierar med en vecka på varje huvuduppgift i ett fyraveckorsschema. Schemat är från måndag till fredag men vissa helger kan ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning med inriktning restaurang och storhushåll, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du ska ha kunskap, intresse och engagemang att arbeta med dessa uppgifter. Du måste ha en humanistisk, positiv människosyn och en social förmåga som bland annat är viktigt för ett bra bemötande mot kursdeltagare och gäster. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2016:4 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.