Kock

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Kock. Välkommen med din ansökan senast den 14 juni.

Vi erbjuder

Våra medarbetare tjänstgör både i café, restaurang, produktionskök samt på avdelning. Restaurang Sjöjungfrun är vår personalrestaurang där vi serverar lunch fem dagar i veckan. Totalt tillagar vi mellan 150-200 portioner om dagen varav ca 80 portioner serveras på avdelning.

I arbetet som kock är du delaktig i så väl beredning, tillagning, servering och alla andra förekommande storkökssysslor. I sjukhusets café och kiosk serverar vi främst våra egentillverkade sallader, smörgåsar och enklare rätter både för att ätas på plats eller tas med. I köket tillagar våra kockar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Vi söker

Treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som kock. B-körkort är önskvärt.

Du har ett genuint intresse för mat och människor samt gärna erfarenhet av sjukhuskoster och arbete i storkök. Vårt informationsflöde, recept, dokumenthantering, beställning och statistik, förs digitalt vilket föranleder att du ska ha goda datorkunskaper.

Genom din professionalitet och kompetens bidrar du till att vara med och vidareutveckla den bästa sjukhusmaten där patienten/kunden är i centrum. Uppdraget ställer stora krav på god service, bemötande, flexibilitet, noggrannhet och förmåga att organisera arbetet. Vårt förbättringsarbete är en stor del av vardagen och är ständigt pågående. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom att skapa och vårda relationer, god samarbetsförmåga och ett öppet bemötande.

Intervjuer är planerade 19-20 juni.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Våra måltider är anpassade efter patientens behov och våra recept är näringsvärdesberäknade utifrån Livsmedelsverkets rekommendationer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över. Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta utveckla vår kostverksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2017:8 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare, provanställning kan bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.