Kostchef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Kostchef. Välkommen med din ansökan senast den 21 maj.

Vi erbjuder

I ditt ansvarsområde som 1:a linjens chef ingår produktionskök och restaurang på länssjukhuset samt caféverksamhet för landstingets centraladministration i Kalmar. Du ansvarar för verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och miljö. Du leder, planerar och följer upp verksamheten och du arbetar kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete. Du har det yttersta ansvaret för att välsmakande måltider tillagas utifrån patienters och kunders behov.

I din roll har du ett nära samarbete med de andra kostcheferna på länets sjukhus och ett gemensamt ansvar för att utveckla kostverksamheten i länet. Du ingår också i basenhetens ledningsgrupp och tillsammans skapar ni mervärde för patienter och kunder samt hållbarhet i hela måltidskedjan. Du har ett genuint intresse för ledarskap med fokus på att i det dagliga arbetet leda och inspirera dina medarbetare för att tillsammans skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö.

Landstinget tillämpar tidsbegränsat förordnande för chefer med en tillsvidareanställning inom förvaltningen.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kost. Du har erfarenhet av ledarskap och ett genuint intresse för människor och mat. Du är en trygg och engagerad ledare med förmåga att driva och utveckla verksamheten. Genom god samarbetsförmåga och uppmuntran av delaktighet bidrar du till den goda stämningen på arbetsplatsen. Som ledare har du förmåga att skapa engagerade och motiverade medarbetare som vill växa i sina roller. God kommunikativ förmåga i både tal och skrift och ett gott bemötande är viktigt i din roll. Du är också mål- och resultatorienterad, har driv och uthållighet i arbetet med ständiga förbättringar samt är serviceinriktad och har förmåga att se patientens/kundens behov. Det är viktigt att du agerar utifrån landstingets värdegrund med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Våra måltider är anpassade efter patienternas behov. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över. Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta utveckla vår kostverksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2017:6 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.