Krokimodell

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Krokimodell. Välkommen med din ansökan senast den 18 september.

Om oss

Landstinget i Kalmar län är huvudman för fyra folkhögskolor; Vimmerby, Gamleby, Högalid, och Öland. Skolorna är organiserade i en bildningsförvaltning med gemensam styrelse. Verksamheten har tydlig inriktning på hälsa och kultur i linje med landstingets vision "För ett friskare, tryggare och rikare liv".

Gamleby folkhögskola bedriver folkbildningskurser som består av allmänna kurser, varav en med inriktning mot naturvetenskap samt särskilda kurser inom textil design, musik och foto. Skolan har också yrkeshögskoleutbildningar inom fotografi och TV-produktion och utbildar dessutom fritidsledare. Folkhögskolan genomför även uppdragsutbildningar - främst inom integration och studiemotivation. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker krokimodeller till våra textilkurser som har regelbunden kroki. Du erhåller reseersättning enligt landstingets regelverk och skattepliktigt arvode enligt överenskommelse. Du som erhåller tjänsten bör vara bosatt i Västerviks kommun.

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2016:11 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid Sysselsättningsgrad:Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.