Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Kurator Barn och ungdomspsykiatrin Västervik

Kurator Barn och ungdomspsykiatrin Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Kurator Barn och ungdomspsykiatrin Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 19 juni.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Landstinget i Kalmar län söker engagerad medarbetare till en bra arbetsmiljö som baseras på en gemensam värdegrund.

BUP norra Kalmar län innefattar mottagningarna Oskarshamn, Vimmerby och Västervik.

Vi söker en Kurator till Barn - och ungdomspsykiatrin i Västervik / Vimmerby.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Utrednings-, bedömnings-, och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Behandlingsarbete i form av individuella samtal, familjesamtal och nätverksarbete. Psykoterapier utifrån påbyggnadsutbildning. Som medarbetare hos oss får du även ingå i en länsövergripande grupp och utveckla specialistkompetens inom specifika barnpsykiatriska tillstånd. Du får också delta i olika samverkansformer med vårdgrannar, vanligtvis skola och socialtjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, socialpedagog eller skötare med påbyggnadsutbildning steg 1.Du har erfarenhet från barn- och ungdomspsykiatriskt arbete, och har ett stort intresse för att lära dig nytt och att delta i mottagningarnas utvecklingsarbete.
Grundläggande utbildning i psykoterapi och erfarenhet av behandlingsarbete med asylsökande barn och ungdomar samt deras familjer är meriterande. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderar vi högt.
Ta chansen att bli medarbetare i vårt team bestående av teamsekreterare, psykologer, socionomer, sjuksköterskor, skötare och läkare. Vårt dagliga arbete utvecklas genom bland annat utbildning och kontinuerlig handledning utifrån olika teoretiska inriktningar.
B-körkort krävs.

Bitr enhetschef / Socionom
Eva Johansson
0490-86583

Facklig företrädare
SACO Sara Alexandersson, socionom
0480-48486

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 5 juni 2016. Vi vill att du bifogar personligt brev och CV.


Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:31 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.