Kurator/Socionom Primärvårdsförvaltningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Kurator/Socionom Primärvårdsförvaltningen. Välkommen med din ansökan senast den 8 januari.

Vi erbjuder

Idag arbetar våra psykologer med psykoedukativa patientföreläsningar, gruppinterventioner tex mindfulness och UP, internetstödd behandling och annan individuell KBT-behandling. Vi vill nu utöka vår kompetens med kurator/socionom.

Vi söker dig som har kompetens för och intresse av att arbeta i Primärvården, att arbeta för att öka tillgängligheten för patienter med psykisk ohälsa, säkra kvaliteten av vården vid psykisk ohälsa, samt vill utveckla samarbetet och kunskapen kring dessa patienter.

Vi strävar att arbetar utifrån ett biopsykosocialt förhållningssätt och vill utöka med kompetens att arbeta kurativt utifrån patientens problematik och sociala livssituation. Detta för patientgruppen lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Undervisning, metodutvecklingsarbete, rådgivning/konsultation och handledning av övrig vårdpersonal samt utveckling av teamarbete kring psykisk ohälsa.

Vi eftersträvar att olika kompetenser som arbetar med psykisk ohälsa sitter tillsammans på en hälsocentral.

Välkommen att skicka in din ansökan idag!

Vi söker

Socionomexamnen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidareutbildning i grundläggande psykoterapi med inriktning KBT, samt yrkeserfarenhet från vårdarbete är meriterande. Goda kunskaper i tal och skrift krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Välkommen att söka till vår verksamhet inom psykisk hälsa på hälsocentralerna i Västervik. Placering på Esplanadens och Stora Trädgårdsgatans hälsocentraler med samarbete med Ankarsrums HC och Gamleby HC.

Landstinget i Kalmar län gör en satsning för omhändertagnde av psykisk ohälsa och att säkra den framtida kompetensen i primärvården. Vi söker nu vikarierande kurator för arbete med psykisk ohälsa. Du kommer att arbeta i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor, psykolog och PTP-psykolog. Tillsammans vill vi utveckla vården för patienter med psykisk ohälsa.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:166 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-03-01 till 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.