Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Lärare, Ma/No/Sv/Eng

Lärare, Ma/No/Sv/Eng

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Lärare, Ma/No/Sv/Eng. Välkommen med din ansökan senast den 12 juni.

Om oss

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby.
Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av allmänna kurser på grundskole- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Vi söker dig som tillsammans med personal och ledning vill bidra till skolans pedagogiska utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Tjänsten avser framförallt undervisning på vår allmänna kurs där deltagarna studerar på grund- och gymnasial nivå. Det finns möjligheter att undervisa i flera ämnen beroende på ämneskompetens.
Vi söker dig som tillsammans med personal och ledning vill bidra till skolans pedagogiska utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen huvudsakligen i matematik men andra kompetensområden är också aktuella. Du ska vara trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn och med erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Vi ser gärna att du också har folkhögskollärarexamen och/eller erfarenhet av att arbeta på folkhögskola. Du har god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar. God samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet är en förutsättning för framgång i arbetet då vi arbetar i arbetslag och en del över ämnesgränserna.

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2016:6 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid-deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.