Lärare bl.a. i engelska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Lärare bl.a. i engelska. Välkommen med din ansökan senast den 13 november.

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby. Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av Allmän kurs på grund- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Tjänsten avser framförallt undervisning i engelska på Allmän kurs på grund- och gymnasienivå. Det finns möjligheter att undervisa även i annat ämne beroende på ämneskompetens. Vi söker dig som tillsammans med personal och ledning vill bidra till skolans pedagogiska utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiebehörighet i engelska. Andra kompetensområden kan vara aktuella och specialpedagogik ser vi som meriterande. Det är en fördel om du har folkhögskollärarexamen och/eller erfarenhet av att arbeta på folkhögskola. Du ska vara trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn och med erfarenhet av pedagogiskt arbete.
Du har god initiativförmåga och förmåga att arbeta självständigt inom givna ramar. God samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet är en förutsättning för framgång i arbetet då vi arbetar i arbetslag och en del över ämnesgränserna.

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2016:15 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid alternativt deltid beroende på kompetensområde, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-11-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.