Lärare - Fritidsledarutbildningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Lärare - Fritidsledarutbildningen. Välkommen med din ansökan senast den 17 april.

Om oss

Gamleby folkhögskola bedriver folkbildningskurser som består av allmänna kurser, varav en med inriktning mot naturvetenskap samt särskilda kurser inom textil design, musik och foto. Skolan har också yrkeshögskoleutbildningar inom fotografi och TV-produktion och utbildar dessutom fritidsledare. Folkhögskolan genomför även uppdragsutbildningar - främst inom integration och studiemotivation. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag med fyra till fem andra lärare och jobba med fritidsledarutbildningen, som är en yrkesutbildning. Du kommer att undervisa inom ett brett spektrum av fritidsledarrelaterade områden såsom sociologi, samhällsvetenskapliga teorier, vetenskapligt skrivande med fritiden som forskningsfält samt ledarskap och grupputveckling.
I tjänsten ingår ett ansvar för utveckling och samordning av fritidsledarutbildningen. Det kan även förekomma undervisning i andra kurser/grupper inom samhällsområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en god pedagog och som är trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Vi anser att det är viktigt att kunna arbeta självständigt och att samtidigt ha lätt för att samarbeta med andra även med kontakter och myndigheter utanför skolan.

Du har akademisk utbildning med någon form av pedagogisk inriktning, t ex folkhögskole-lärarexamen, gymnasielärarexamen, yrkeslärarexamen eller motsvarande pedagogisk utbildning/erfarenhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från läraryrket, branschen och/eller erfarenhet som annan ledare.

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:4 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.