Lärare Musik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Lärare Musik. Välkommen med din ansökan senast den 12 november.

Vi erbjuder

Vi har jobbet för dig som har erfarenhet av att undervisa både i ljudteknik och i rock- och pop ensemble. Även låtskrivning kan ingå som ämne. Du undervisar i våra kurser Musik på scen, Allmänkurs med musikinriktning och Baskurs för lindrigt utvecklingsstörda. Ditt huvudinstrument är helst gitarr eller piano.

Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Tillsammans skapar vi en miljö som väcker lust att lära och ger möjlighet till egen utveckling. I vår trygga lärmiljö får varje deltagare ett personligt bemötande.

Vi söker

Vi söker dig med musiklärarutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du ska vara trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Du har god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar. Erfarenhet av folkbildning är en fördel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Högalids folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och kurser med inriktning mot sång & vokalgrupp, musik på scen, butikssäljaryrket samt kurser för personer med funktionsnedsättning. Skolan utbildar även människor från andra länder i svenska som andraspråk. Högalids folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i Kalmar län. Landstingets vision om Hälsolän sätter starkt avtryck på skolans profil.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:16 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-01-08 till 2018-06-18 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.