Lärare på behandlingspedagog och fritidsledarutbildning

Folkhögskolorna söker Lärare på behandlingspedagog och fritidsledarutbildning. Välkommen med din ansökan senast den 22 september.

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby. Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av Allmän kurs på grund- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Tjänsten avser framför allt undervisning på behandlingspedagogutbildningen och fritidsledarutbildningen, som båda är tvååriga yrkesutbildningar. Du kommer undervisa i beteendevetenskapliga ämnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning med pedagogisk inriktning till exempel folkhögskollärarexamen, gymnasielärarexamen, yrkeslärarexamen eller motsvarande pedagogisk utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har också erfarenhet inom yrkesfälten och en drivkraft att arbeta som pedagog i en processinriktad utbildning där det är viktigt att koppla teori till praktik.

Du är en god pedagog som är trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Då vi är ett litet arbetslag är flexibilitet och samarbete en förutsättning. Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande lärarlagsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För medarbetare med en tillsvidareanställning som saknar utbildning inom vår egen skolform erbjuder vi fortbildning.

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:12 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltiid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.