Lärare på behandlingspedagog och fritidsledarutbildning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Lärare på behandlingspedagog och fritidsledarutbildning. Välkommen med din ansökan senast den 22 september.

Vi erbjuder

Tjänsten avser framför allt undervisning på behandlingspedagogutbildningen och fritidsledarutbildningen, som båda är tvååriga yrkesutbildningar. Du kommer undervisa i beteendevetenskapliga ämnen.

Vi söker

Vi söker dig som har akademisk utbildning med pedagogisk inriktning till exempel folkhögskollärarexamen, gymnasielärarexamen, yrkeslärarexamen eller motsvarande pedagogisk utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har också erfarenhet inom yrkesfälten och en drivkraft att arbeta som pedagog i en processinriktad utbildning där det är viktigt att koppla teori till praktik.

Du är en god pedagog som är trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Då vi är ett litet arbetslag är flexibilitet och samarbete en förutsättning. Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande lärarlagsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För medarbetare med en tillsvidareanställning som saknar utbildning inom vår egen skolform erbjuder vi fortbildning.

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby. Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av Allmän kurs på grund- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:12 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltiid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.