Lärare svenska och engelska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Lärare svenska och engelska. Välkommen med din ansökan senast den 5 juli.

Vi erbjuder

Undervisning i svenska för invandrare, svenska som andraspråk, svenska och engelska för motsvarande grundskolans senare år. Tillsammans med kollegor, undervisar och handleder du våra studerande i deras lärande och utveckling som människor. Vi söker dig som vill vara med och bidra till skolans pedagogiska utveckling.

Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Tillsammans skapar vi en miljö som väcker lust att lära och ger möjlighet till egen utveckling. I vår trygga lärmiljö får varje deltagare ett personligt bemötande.

Vi söker

Utbildad grundskollärare/gymnasielärare i aktuella ämnen. Vi ser gärna att du också har folkhögskollärarexamen och/eller erfarenhet av att arbeta på folkhögskola. Du har god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar. God samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet är en förutsättning för framgång i arbetet då vi arbetar i arbetslag och en del över ämnesgränserna.

Ölands folkhögskola är en av fyra folkhögskolor med Landstinget i Kalmar län som huvudman. Landstingets vision om hälsa präglar skolans verksamhet. Ölands folkhögskola har en stark profil mot konstnärliga uttrycksformer. Vi har allmänna kurser med inriktningarna praktisk, hälsa, film och bild. Vi har också profilkurser inom design, dokumentärfilm, konst, musikteater och skrivande, seniorkurs samt ett stort utbud av sommarkurser. Skolan har 200 deltagare. Internatet har plats för drygt 100 boende.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:8 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 170807-180614 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.