Lärare - Textil design

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Lärare - Textil design. Välkommen med din ansökan senast den 17 april.

Om oss

Gamleby folkhögskola bedriver folkbildningskurser som består av allmänna kurser, varav en med inriktning mot naturvetenskap samt särskilda kurser inom textil design, musik och foto. Skolan har också yrkeshögskoleutbildningar inom fotografi och TV-produktion och utbildar dessutom fritidsledare. Folkhögskolan genomför även uppdragsutbildningar - främst inom integration och studiemotivation. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med de textila utbildningarna Textil design-grund (TDG) och Textil design-sömnad (TDS) och ingå i ett arbetslag med tre andra lärare. Du kommer att undervisa i sömnad, mönsterkonstruktion, textila hantverk och materiallära.

De textila utbildningarna genomsyras av ett hållbarhets- och helhetstänk. Processen i skapandet från idé till färdig produkt är viktig och det är angeläget att du delar det synsättet. I tjänsten ingår, att tillsammans med övriga lärare i arbetslaget, ansvara för utveckling och samordning av de textila kurserna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en god pedagog och som är trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Vi anser att det är viktigt att kunna arbeta självständigt och att samtidigt ha lätt för att samarbeta.

Du har akademisk utbildning inom textil och relevanta kunskaper inom sömnad och mönsterkonstruktion.

Det är meriterande om du har en pedagogisk utbildning och erfarenhet från läraryrket och den textila branschen. Även kunskaper i vävning är en merit.

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:3 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:50% med möjligheter i framtiden att få utökad tjänst inom våra kurser i textil design Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.