Sjuksköterska/psykiatrisjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska/psykiatrisjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 12 november.

Vi erbjuder

Till BUP Västervik öppenvård söker vi nu leg. sjuksköterska/psykiatrisjuksköterska med intresse och/eller erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete. Du kommer till ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer, sekreterare där du kommer att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län.
Tillgänglighet, uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden. Du får arbeta brett som sjuksköterska samtidigt som du får möjligheter att påverka din tjänst. Vi använder oss av evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a ett systemiskt, psykodynamiskt och/ eller ett kognitivt-beteendeterapeutiskt synsätt. Det finns också goda möjligheter till fortutbildning. Alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning.

Som sjuksköterska på öppenvårdsmottagningen har du fokus på hälsa och hälsobefrämjande insatser och bidrar med vårdvetenskaplig kompetens på mottagningen.
Sjuksköterskorna arbetar med olika former av individuella kontakter, föräldrautbildning, vårdplanering, registrering i kvalitetsregistret och samverkar på bästa sätt med såväl andra behandlare inom mottagningen som med vårdgrannar.
Sjuksköterskorna deltar också i övrigt teamarbete och träffar barn, ungdomar och deras familjer. På enheten arbetar vi efter att ha ett brett behandlingsutbud med individ och familjeinriktning utifrån olika teoretiska synsätt.

I tjänsten ingår samarbete med andra myndigheter.
Vi har en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med gott klimat för diskussion utifrån olika professioner och inriktningar.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri. Steg 1-utbildning i psykoterpi är meriterande.
Erfarenhet av kliniskt arbete med barn, ungdomar och deras familjer är önskvärt. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Du som söker bör vara en sjuksköterska som är van att arbeta både självständigt och i ett team, samt gilla kombinationen av barn/ungdomar och psykiatri.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Den specialiserande barn- och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet I Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter i basenheten.
Västerviks mottagning ansvarar för tre av länets tolv kommuner. Vi strävar efter ett länsövergripande tänk där alla enheterna har ett nära samarbete gällande utvecklingen av den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin.
Vi ser barnet som en del i ett sammanhang där barnets behov styr våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog.
Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en psykiatri i framkant.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:61 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-11-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.