Legitimerad läkare, Medicinkliniken, med möjlighet till ST internmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Legitimerad läkare, Medicinkliniken, med möjlighet till ST internmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 9 juni.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter
Medicinkliniken erbjuder vård inom internmedicinens breda arbetsfält, allt från akutmedicin till palliativ vård. Kliniken förfogar över 55 vårdplatser och bedriver en omfattande poliklinisk verksamhet. Specialistläkare finns inom områdena kardiologi, lungmedicin, neurologi, endokrinologi, gastroenterologi, diabetologi, hematologi, stroke, palliativ vård och allmän internmedicin. Regelbunden konsultverksamhet bedrivs av infektionsläkare.

Inom basenheten finns tio specialistläkartjänster, sju ST-tjänster och tre AT-tjänster.

Klinikens överläkare erbjudar varje vecka schemalagda utbildningsmoment. Dagligen startar vi dagen med en daglig styrningsmöte. Hos oss utvecklas, provas och etableras kontinuerligt nya rutiner och riktlinjer som ökar patientsäkerhet, minskar slöseri med våra patienters tid och utnyttja de befintliga resurserna på det bästa tänkbara sättet.

Vi söker

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Tidigare erfarenhet av internmedicin är meriterande.

Vi söker dig som har ett stort intresse för internmedicin och en vilja att driva utvecklingen framåt tillsammans med övriga medarbetare på medicinkliniken. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Du är flexibel och initiativtagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.
Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Nu söker vi på Sveriges bästa mindre sjukhus 2016 med landets bästa strokeenhet legitimerade läkare. Välkommen till vårt team!

Vi söker engagerade och intresserade läkare som lockas av specialiteten internmedicin. Tjänsternas innehåll läggs upp i samråd med handledare på medicinkliniken.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:27 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2017-05-15 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.