Leg.Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Leg.Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 15 maj.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Leg.psykolog, Psykiatrisk Öppenvårdsmottagningen Västervik
Tillsvidareanställning
Tillträde efter överenskommelse

Vår Öppenvårdsmottagning ingår i en länsövergripande förvaltning som är uppdelad i sex basenheter med totalt ca 600 medarbetare. Vår basenhet består av en öppenvårdsmottagning i Västervik, en öppenvårdmottagning i Vimmerby samt slutenvårdsavdelningar och rättpsykiatri i Västervik. Inom hela basenheten arbetar 11 psykologer.
Öppenvårdsmottagningen i Västervik är en specialistpsykiatrisk allmän mottagning. Målgruppen är patienter över 18 år som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser.

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienterna optimal vård. Verksamheten erbjuder en stor bredd av behandlingsformer såsom exempelvis kognitiv beteendeterapi, psykodynamisk terapi, PTSD-behandling, internetbaserad KBT, ACT och DBT. Vi har också olika psykoedukativa patient- och anhöriggupper som affektskola, bipolärskola och ADHD-skola.
Inom psykiatrin sker en ständig utveckling och det är viktigt att kunna möta de behov som finns. För att tillgodose behoven har naturligtvis förvaltningen en positiv inställning till att erbjuda kompetenshöjande vidareutbildningar för att ligga i framkant inom området.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär psykologiskt utrednings-, bedömnings -och behandlingsarbete. Du arbetar både självständigt och i team och i nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar: läkare, kurator, sjuksköterska, skötare och medicinsk sekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner. Psykologen på mottagningen förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Handledning vad gäller både psykoterapi samt psykologutredningar finns att tillgå.

Kvalifikationer

Leg psykolog. Meriterande är tidigare erfarenhet av och intresse för allmänpsykiatriskt arbete, både behandling och utredning. Du ska ha ett stort engagemang i ditt arbete och förmåga att se patienten som individ och dess behov. Du är öppen, nyfiken, och flexibel. Nya utmaningar och förändringsarbete ser du som positivt. Vi ser gärna att du är en person som tar egna initiativ och är bra på att arbeta självständigt. Vi arbetar i tvärprofessionella team och förväntar oss att du har en god samarbetsförmåga samt verkar för ett öppet arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Facklig företrädare Psykologförbundet leg psykolog, leg psykoterapeut Anna Nordström 0490-864 68

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 maj. Intervjuer sker löpande.
Vi vill att du bifogar personligt brev och CV.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:22 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.