Medicinsk sekretare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekretare. Välkommen med din ansökan senast den 9 april.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss på Röntgenkliniken kommer du att arbeta i receptionen med att bland annat ta emot patienter och skriva diktat. Vi arbetar inte i Cosmic utan i röntgens egna journalsystem RIS/PACS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare/vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.

Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:12 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2017-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.