Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinsk sekreterare Asyl/Flyktinghälsovården

Medicinsk sekreterare Asyl/Flyktinghälsovården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Asyl/Flyktinghälsovården. Välkommen med din ansökan senast den 29 maj.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Asyl - och flyktinghälsovården är en länsövergripande enhet i Landstinget i Kalmar län. Vi arbetar dels vid de stationära mottagningarna i Hultsfred och Kalmar men även med mobil verksamhet ute i länet. Vi erbjuder alla nyanlända asylsökande och flyktingar individuell hälsoundersökning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta i receptionen på vår mottagning i Hultsfred med sedvanligt receptionsarbete, posthantering och patientfakturor men också i förekommande fall med journalskrivning, bokning och inregistrering av patientuppgifter i Cosmic mm. Dessutom ingår kontakter med olika myndigheter som Migrationsverket, kommuner med flera.

Som medarbetare i teamet kommer du aktivt att delta i den fortsatta utvecklingen av enhetens arbete.

Fackligt företrädare Iris Wurdak 0495-15549.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läkarsekreterarutbildning och som har ett gediget intresse för att arbeta med människor från andra kulturer. Kunskaper i engelska är ett krav och andra språk är meriterande liksom erfarenhet av Cosmic och receptionsarbete.
Du bör också besitta förmåga att arbeta självständigt, att uttrycka dig väl i tal och skrift och ha organisationsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Innehav av körkort är önskvärt.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:46 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2016-08-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell löneasättning Ansök senast:2016-05-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.