Medicinsk sekreterare Barnkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare Barnkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 4 oktober.

Vi erbjuder

Arbetet som medicinsk sekreterare är omväxlande! Du är den som samordnar administreringen av remisshantering, bokningar, kallelser, tolkbeställningar och ombokningar. Förutom detta sköter du administrativa uppgifter kring journalhantering såsom provsvarshantering, journalskrivning och arkivarbete. I tjänsten ingår även visst receptionsarbete, fakturering, statistik samt protokollföring. Hos oss är arbetet varierande och självständigt med mycket egenansvar där du får chansen att vara med och både utveckla verksamheten och dig själv.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med god datorvana och gärna med erfarenhet av Cosmic. Vidare söker vi dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och som förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande. Om du dessutom värdesätter att få arbeta självständigt men också har förmågan att ingå i en grupp/team kan du vara den vi söker. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom intiativförmåga, noggranhet och samarbetsförmåga.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-10-04, urval sker löpande.
Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken i Västervik ger specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Kliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. Vårdavdelning finns på Västerviks sjukhus med 7 vårdplatser, här finns också neonatalavdelning med 5 vårdplatser, dagsjukvård, lekterapi och sjukhusskola. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:88 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-10-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.