Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinsk sekreterare Berga HC

Medicinsk sekreterare Berga HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Berga HC. Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Berga hälsocentral ligger i Kalmars norra centralort och har ca 7100 listade medborgare.
Vi är 18 personer som arbetar på hälsocentralen. Arbetsplatsen har ett gott arbetsklimat och vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, fortbildning, kvalitet och utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sekreteraruppgifter inom primärvården såsom journalskrivning, kassahantering och receptionsarbete.

Vi söker dig som är positiv, flexibel och stresstålig. Du kan organisera och strukturera ditt arbete väl, samt har en förmåga att bjuda på din kompetens i arbetsgruppen. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet.

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Personliga egenskaper är av stor betydelse.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:83 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.