Medicinsk sekreterare Esplanadens HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Esplanadens HC. Välkommen med din ansökan senast den 6 november.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Esplanadens hälsocentral är belägen i vackra Västervik och är en välfungerande och välbemannad hälsocentral med ca 11 000 listade personer. Vi har god tillgänglighet för våra patienter och vi trivs på jobbet!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinska sekreterare inom primärvården. Viss tjänstgöring i reception kan förekomma. Vi arbetar i tvärprofessionella team och vi försöker utveckla det arbetet ytterligare.

Kvalifikationer

Godkänd utbildning i Administration i vården, eller annan jämställd utbildning. Kunskaper i Cosmic journaldatasystem samt vana från receptionsarbete och primärvård är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:140 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-11-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.