Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinsk sekreterare Gynmottagning

Medicinsk sekreterare Gynmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare Gynmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken i Västervik ger kvinnor i norra Kalmar län förebyggande kvinnosjukvård, diagnostisk och terapeutisk gynekologisk hälso- och sjukvård samt BB- och förlossningsvård.

Gynmottagningen i Västervik har allmän gynekologisk verksamhet, gör barnlöshetsutredningar och har uroterapimottagning. Vi hjälper kvinnor med smärtor i underlivet, misstanke om infektion och blödningar, abortrådgivning, klimakteriebesvär, inkontinens och framfallsbesvär.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I tjänsten som medicinsk sekreterare ingår administrativa arbetsuppgifter kring journalhantering såsom arkivarbete, provsvarshantering, journalskrivning etc. Placering gynmottagningens journalarkiv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, med god datorvana, gärna erfarenhet av Cosmic. Vidare söker vi dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande samt tycker om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp/team.Vikt kommer också att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:77 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:75% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.