Medicinsk sekreterare Mörlunda HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Mörlunda HC. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vår hälsocentral ligger i ett litet samhälle, i Emå-dalen, med bondbyar runt omkring. Här finns också sågverksindustri och stor gårdsbutik i Aby med försäljning av närproducerat. ICA-affär i centrum och dagens rätt mm går att köpa på serviceboendet Lundagården, intill hälsocentralen, som också rymmer apoteket Hjärtat. Både tåg och buss finns som alternativt färdsätt.
Vi är ca 12 personer på mottagningen och du kommer att ha en kollega.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

På hälsocentral vanligen förekommande arbetsuppgifter för läkarsekreterare såsom journalskrivning, receptionsarbete och kassahantering.
Kan även bli aktuellt med journalskrivning åt andra enheter inom Primärvårdsförvaltningen.

Vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet, ordningssinne samt stort fokus på kundbemötande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och god svenska i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Personliga egenskaper är av stor betydelse.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:6 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.