Medicinsk sekreterare Norrlidens Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Norrlidens Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 19 maj.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med journalskrivning, receptionsarbete och kassahantering samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Det är av stor vikt att du delar vår vision som bygger på värdeorden öppet, engagerat och kunnigt tillsammans med rätt kvalitet och god ekonomisk hushållning.

Passar ovanstående beskrivning dig? Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Personliga egenskaper är av stor betydelse.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill du arbeta som medicinsk sekreterare på en välfungerande hälsocentral i centrala Kalmar med en stabil, trevlig, engagerad och välutbildad personalgrupp? Norrlidens hälsocentral är en liten hälsocentral, med drygt 5300 listade patienter, som ligger i norra delen av Kalmar stad. Vårt patientklientel är varierat och mångkulturellt med människor från Norrland till Grekland, från Irak till Chile, från Afghanistan till Somalia. Tycker du att det är spännande att möta nya kulturer så passar du hos oss

På hälsocentralen finns distriktsläkare, ST-läkare, primärvårdspsykolog, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har distriktssköterskemottagning och specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, demens, diabetes, hjärta/kärl, inkontinens, livsstil och vaccination.

Vi tror att ett långsiktigt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:57 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat för föräldraledighet tom 180331 med möjlighet till eventuell förlängning. Sysselsättningsgrad:75 %. Landstinget i Kalmar län erbjuder dig 100 %. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas på någon annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.