Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinsk sekreterare Ortopedi

Medicinsk sekreterare Ortopedi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare Ortopedi. Välkommen med din ansökan senast den 22 september.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi söker en medicinsk sekreterare till vår vårdavdelning. I tjänsten som medicinsk sekreterare ingår administrativa arbetsuppgifter kring journalhantering, journalskrivning, registervård och statistik. Att vara medicinsk sekreterare på en vårdavdelning är ett självständigt arbete och du kommer att fungera som en resurs till avdelningen. Viss helgtjänstgöring kan förekomma

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker en medicinsk sekreterare till vår vårdandelning. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare kring journalhantering, journalskrivning, registervård och statistik.

Att vara medicinsk sekreterare på en vårdavdelning är ett självständigt arbete och du kommer att fungera som en resurs till avdelningen. Viss helgtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Utbildad Medicinsk sekreterare. God datorvana, gärna erfarenhet av Cosmic och DRG-kodning. Vi söker även dig som vill ha ett omväxlande arbete i ett varierat tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande. Du arbetar självständigt men är också en lagspelare.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:97 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.