Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinsk sekreterare Ortopedkliniken

Medicinsk sekreterare Ortopedkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare Ortopedkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 22 maj.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Ortopedkliniken på Oskarshamns sjukhus innefattar ortopedmottagning, vårdavdelning med 14 vårdplatser, planerad operationsverksamhet och konsultverksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare har du varierande arbetsuppgifter såsom journaldokumentation, receptions-, telefon- och arkivarbete. Du kommer även att självständigt ansvara för vissa arbetsuppgifter. Vi använder journalsystemet Cosmic.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och IT-vana, gärna kunskaper i Cosmic samt goda kunskaper i sjukdomsklassificering och kodning. Som person är du engagerad, noggrann, flexibel, serviceinriktad och tycker om att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:35 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.