Medicinsk sekreterare Specialistmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare Specialistmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Är du vår nya kollega? Vi söker en medicinsk sekreterare som vill arbeta på vår unika specialistmottagning på Oskarshamns sjukhus. Här får du arbeta "över gränserna" och ta ett gemensamt ansvar för verksamheten samtidigt som du får huvudansvar för gynmottagningens sekreterararbete. Du kommer även att vara mottagningens ansikte utåt i patientmötet i reception och kassa.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi använder Cosmic datajournalsystem där registrering av inkommande remisser, tidbokning, receptions-/kassahantering, all dokumentation såsom mottagningsanteckningar, remisser, brev och intyg m.m. görs. DRG-registrering i Cosmic ingår även i arbetsuppgifterna. Vårt dikteringssystem är SpeechMike.

I vår teamsamverkan arbetar vi aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete. Vi sätter därför stort värde på god samarbetsförmåga, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt till förändring och förnyelse. För att behålla vår goda arbetsmiljö gäller det att vi alla tar aktivt ansvar.

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi förutsätter också god IT-vana. Erfarenhet och kunskap av DRG-kodning i Cosmic och SpeechMike är meriterande.

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande. Du tycker om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs och tar ansvar i grupp- och teamarbete.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:71 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2018-01-31 Sysselsättningsgrad:Deltid 50%. Landstinget i Kalmar län erbjuder dig 100% tjänst, om du önskar heltid kan kan utökningen av arbetstiden komma att erbjudas vid annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.