Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinsk sekreterare Specialistmottagningen

Medicinsk sekreterare Specialistmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare Specialistmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 27 april.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012 och 2014 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Specialistmottagningen omfattar planerad öppenvårdsmottagning inom specialiteterna; gynekologi, barn- och ungdomsmedicin, hud, ögon samt öron-, näs- och hals.
På mottagningen bedriver vi till viss del även akut verksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I vår teamsamverkan arbetar vi aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete. Vi sätter därför stort värde på bra samarbetsförmåga, flexibilitet och positivt tänkande. Vårt mål är också att tillsammans skapa en god arbetsmiljö där alla aktivt tar ansvar.
Vi använder Cosmic datajournalsystem där registrering av inkommande remisser, tidbokning, receptions-/kassahantering, all dokumentation såsom mottagningsanteckningar, remisser, brev och intyg m.m. görs. DRG-registrering i Cosmic ingår även i arbetsuppgifterna. Vårt dikteringssystem är SpeechMike. I arbetsuppgifterna ingår även framtagning av statistikuppgifter.
Telefonkontakt med patienter, anhöriga samt andra aktörer inom och utanför Landstingets organisation ingår i arbetsuppgifterna varför god telefonkultur är viktig.
På Specialistmottagningen arbetar vi "över gränserna" där alla tar ett gemensamt ansvar och även har ett eget ansvarsområde.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi förutsätter också IT-vana och kunskaper i DRG-kodning samt erfarenheter av Cosmic och SpeechMike.

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande samt tycker om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp/team. Vi har ett väl fungerande sekreterarteam och lägger stor vikt vid att du ska trivas och passa in hos oss.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:28 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid, 85% med start 160808. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.