Medicinsk sekreterare till innovativa Mönsterås Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare till innovativa Mönsterås Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 22 december.

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga medicinska sekreteraruppgifter inom primärvården såsom journalskrivning och receptionsarbete. Därutöver har alla medicinska sekreterare ansvarsområden och uppdrag utöver de traditionella uppgifterna. I arbetet ingår även nära samarbete med övriga yrkeskategorier på hälsocentralen. Alla medicinska sekreterare ingår i ett eller flera trygghetsteam.

Det finns möjlighet till distansarbete på viss del av arbetstid och för specifika uppgifter som lämpar sig för detta arbetssätt.

Vi söker

Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du ska se dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du kan organisera och strukturera ditt arbete väl, samt har en förmåga att gärna bjuda på din kompetens i arbetsgruppen. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av statistikhantering samt uppföljningsuppgifter. Eftersom receptionen är den första kontakten på hälsocentralen för de flesta av våra patienter måste du ha ett mycket gott omdöme och ett fantastiskt bemötande samt tålamod utöver det vanliga. Vi kommer att lägga störst fokus på personlig lämplighet i rekryteringen.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har medicinsk sekreterarutbildning. Kunskaper i Cosmic journaldatasystem är en förutsättning samt vana från reception är meriterande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mönsterås hälsocentral har ca 9 100 personer listade. Här arbetar distriktsläkare, utbildningsläkare, undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och kurator tillsammans. Vi har även nära samarbete med fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi har framgångsrikt arbetat fram ett arbetssätt med vårt prisbelönta akutteam för vårt akuta flöde. Vi har även trygghetsteam för alla våra patienter.

Besök gärna vår sida och läs mer om vår trevliga hälsocentral
www.ltkalmar.se

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:146 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid eller efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.