Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinsk sekreterare till Ögonkliniken

Medicinsk sekreterare till Ögonkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare till Ögonkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 23 oktober.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kliniken bedriver specialiserad ögonsjukvård för invånare och tillfälliga besökare i norra Kalmar län. Ögonkliniken består av mottagningsverksamhet i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn. I Västervik finns även dagavdelning/operation.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet som medicinsk sekreterare på Ögonkliniken är ett omväxlande jobb. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare med varierande arbetsuppgifter på mottagning och i reception. Som sekreterare är du en del av ett härligt arbetslag som består av flera olika yrkeskategorier såsom, läkare, sjuksköterska, undersköterska, ortoptist och optiker.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling utifrån egna önskemål och klinikens behov med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. IT-vana och kunskaper i DRG-kodning och engelska är meriterande. Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt bemötande och tycker om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp/team.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:110 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2016-10-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.