Medicinsk sekreterare Torsås/Söderåkra Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Torsås/Söderåkra Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 1 oktober.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss på hälsocentralen arbetar du med journalskrivning, receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, kan komma med egna förbättringsförslag och tycker om att lära dig nya saker. Du är en person som bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vi söker

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Personliga egenskaper är av stor
betydelse.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Torsås och Söderåkra Hälsocentral är en basenhet. Det är två väl inarbetade hälsocentraler med gott arbetsklimat och god kamratskap i arbetsgrupperna. Vi arbetar med primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Basenheten har totalt ca 7000 listade patienter.

Vi söker nu en ny arbetskamrat till vårt team. Är du den vi söker?

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:103 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.