Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 19 april.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Vill du arbeta som medicinsk sekreterare på Akutkliniken på Oskarshamns sjukhus?

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta i receptionen med att bland annat ta emot patienter och skriva diktat. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare/vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Som person tycker du om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande. Du är engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp. Erfarenhet av arbete i journalsystemet Cosmic är meriterande liksom tidigare erfarenhet av mottagningsarbete inom hälso- och sjukvård.

Tjänsten är på 75% men Landstinget i Kalmar län erbjuder dig 100% tjänst, om du önskar heltid kan utökningen av arbetstiden komma att erbjudas vid annan arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:17 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd 75% med möjlighet till 100% Sysselsättningsgrad:Deltid/Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.