Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinsk sekreterare

Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 3 oktober.

Om oss

Landstingsdirektörens stab består av medarbetare som stödjer landstingets verksamhet inom bland annat ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information, kommunikation, utveckling, folkhälsa och planering.

Landstingshälsan är landstingets företagshälsovård och kunskapsresurs inom hälso- och arbetsmiljöområdet. Vi erbjuder en oberoende och professionell specialistkompetens inom arbetsmedicin, rehabilitering, ergonomi, arbetspsykologi, förebyggande arbetsmiljöarbete och arbetsmiljörelaterade frågeställningar. Vår verksamhetsidé är att erbjuda landstingets anställda vår samlade kompetens och våra tjänster inom arbetsmiljö och rehabilitering.

Till vår avdelning i Kalmar söker vi nu en medicinsk sekreterare

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare kommer du bland annat att arbeta med journaldokumentation i datasystemet 3 Q, receptionsarbete samt tidsbokning. I tjänsten ingår även att hantera fakturor i Raindance ekonomisystem, arbeta med enkäter, utbildningsmaterial osv. Du kommer också att ha rollen som avdelningens mötessekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med Medicinsk sekreterarutbildning alternativt läkarsekreterarutbildning. Kunskap i arbetsmiljöfrågor samt gällande lagar och förordningar är meriterande. Erfarenhet av att arbeta i Office-paketet och att hantera statistik, fakturor och enkäter är andra värdefulla kunskaper.

Du är noggrann och ansvarskännande, har god service- och samarbetsförmåga, är flexibel och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att skapa förtroende. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2016:22 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2017-08-31 Sysselsättningsgrad:75% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.