Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinska sekreterare semestervikariat

Medicinska sekreterare semestervikariat

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinska sekreterare semestervikariat. Välkommen med din ansökan senast den 15 maj.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi söker dig som vill arbeta på Länssjukhuset och Diagnostiskt centrum i Kalmar i sommar!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder vikariatsanställningar i flertalet verksamheter med goda möjligheter till förlängning. Hos oss kan du i sommar jobba på Akutkliniken, Barn- och ungdomskliniken, Diagnostiskt centrum (DC), Geriatriska kliniken, Hudkliniken, Infektionskliniken, Kvinnokliniken, Kirurgkliniken, Mammografienheten, Medicinkliniken, Onkologiska kliniken, Ortopedkliniken,Radiologiska kliniken, Ögonkliniken, och Öron-, näs- och halskliniken.

Hos oss blir du väl omhändertagen. Vi har en tydlig introduktion med en gemensam introduktionsdag på länssjukhuset, samt blir du upplärd i den verksamhet just du ska arbeta utifrån en plan med uppföljning som du sätter upp med din chef.

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Hos oss får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten, arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats, ta ansvar för att nå goda resultat, arbeta med moderna metoder och delta i vårt förbättringsarbete- Varje dag lite bättre.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning.

Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillsättning av tjänster sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2015:169 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:30 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Semestervikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.