Medicinska sekreterare tillsvidareanställning vår och sommar 2017

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinska sekreterare tillsvidareanställning vår och sommar 2017. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Diagnostiskt centrum, DC, är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid vid länssjukhuset och DC för dig som vill börja arbeta hos oss under vintern, våren eller till sommaren 2017. Tillrädesdatum är flexibelt och vi kommer att intervjua och tillsätta tjänster löpande.

Det finns möjlighet till flertalet placeringar vid olika enheter på länssjukshuset och DC och när du registrerar din ansökan får du digitalt ange vilken eller vilka kliniker du är intresserad av att arbeta vid. Väs mer om våra kliniker på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/sjukhus/lanssjukhuset-i-kalmar/

Vill du veta mer om en specifik klinik, har allmänna frågor eller vill göra ett besök hos oss är du välkommen att kontakta HR-enheten, se kontaktuppgifter under upplysningar i denna annons. Vi svarar gärna på dina frågor.

Hos oss blir du väl omhändertagen. Vi har en tydlig introduktion med en gemensam introduktionsdag, samt blir du upplärd i den verksamhet just du ska arbeta utifrån en plan med uppföljning som du sätter upp med din chef.

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Hos oss får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten, arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats, ta ansvar för att nå goda resultat, arbeta med moderna metoder och delta i vårt förbättringsarbete- Varje dag lite bättre.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning.

Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du under pågående utbildning till medicinsk sekreterare finns det möjlighet att arbeta som kanslist. Är du intresserad av det så skickar du din ansökan via denna annons. Kontakta oss gärna vid frågor.

Tillsättning av tjänster sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:140 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:10 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.